5 Tips about οστεοπαθητικη You Can Use Today

Όποιος επιθυμεί μπορεί να μας ενισχύσει πατώντας παρακάτω

Πώς το καταλαβαίνουμε και τι κάνουμε για να το αλλάξουμε

αυχενικό σύνδρομο, οσφυαλγία, ισχιαλγία, μυοσκελετικά γενικότερα

"Χαμόγελο του Παιδιού": Μάς προβληματίζει ο θάνατος των δύο βρεφών στην Πάτρα, σε έναν χρόνο

Το σώμα προσαρμόζεται, για να συνεχίσει να μας υπηρετεί και “κλέβει”, αλλάζοντας τα κινητικά του μοντέλα. Το πως έχει μάθει, δηλαδή, να εκτελεί αυτοματοποιημένες συμπεριφορές πχ πώς να σηκώνεται, να κάθεται, να περπατάει, να στέκεται, να μπαίνει ή να βγαίνει από αυτοκίνητο, να σηκώνει βάρη κλπ.

Τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας παρατηρείται ένα έντονο ενδιαφέρον του κόσμου προς τα διάφορα συστήματα της λεγόμενης εναλλακτικής ιατρικής. Όλο και περισσότερος κόσμος εμπιστεύεται την υγεία τα στα χέρια των εναλλακτικών ολιστικών ιατρών και θεραπευτών. Παρά ταύτα ακόμη ένα μμεγάλο μέρος των συμπολιτών μας είναι δύσπιστο απέναντι στα εναλλακτικά συστήματα ιατρικής. Η ίδια δυστυχώς κατάσταση παρατηρείται και σε μια μεγάλη μερίδα του ιατρικού κόσμου. Και δεν συζητάμε ασφαλώς για τους φανατικούς συμβατικούς ιατρούς, που ορισμένοι εξ’ αυτών είναι διατεθειμένοι όπως οι ίδιοι έχουν δηλώσει δημοσίως σε τηλεοπτικά κανάλια, να κάνουν «κυνήγι μαγισσών» κατά των εναλλακτικών ιατρών, κάτι που παραπέμπει σε μεσαιωνικές εποχές.

Σε τι ηλικία μπορεί να κάνει κανείς οστεοπαθητική; Δέχεστε και παιδιά;

Τι χρειάζεται να προσέχουμε στις εναλλακτικές θεραπείες

Πόνος στη δεξιά πλευρά της κοιλιάς: Τι μπορεί να σημαίνει;

Συνεδρίες Συνεδρία Ρεφλεξολογίας (Αθήνα – Θεσσαλονίκη)

Συγκεκριμένα τα έλαια μπορούν να απαλύνουν τους μυϊκούς πόνους, τις πεπτικές διαταραχές, το άγχος, την κατάθλιψη και την αϋπνία.

Επιπλέον, η χρήση της όσφρησης (που είναι ίσως η πιο υποτιμημένη από τις αισθήσεις μας) μας βοηθά να διατηρούμε υγιές το νευρικό μας σύστημα. Ας το αναλύσουμε λίγο περισσότερο, όμως, το θέμα της όσφρησης…

Αυτό είναι κάτι που δυσκολεύει την δική μου δουλειά, γιατί όταν έρθει σε μένα, πλέον το πρόβλημα έχει γίνει χρόνιο και η αντιμετώπιση του είναι πιο μακροχρόνια.”

Γιατί δεν πρέπει να περιμένει ο ασθενής, η λεχώνα ή το νεογέννητο και να here επισκεφτεί όσο το δυνατόν νωρίτερα κάποιον ειδικό;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *